Diana Șoșoacă desființează abuzurile inimaginabile ale Comisiei Europene pentru favorizarea ucrainenilor

Diana Șoșoacă desființează abuzurile inimaginabile ale Comisiei Europene pentru favorizarea ucrainenilor

2 28

Nu este prima dată când Ursula Leyen, cea mai coruptă femeie a Europei care funcționează în deplină impunitate penală, vezi scandalul Pfizer, pune Comisia Europeană la dispoziția infracționalității ucrainenilor și a Ucrainei ca stat.
Un abuz legislativ incalificabil a fost sesizat de europarlamentarul român, Diana Șoșoacă, singura în afară de loazele trimise de România la Parlamentul European, cu excepția unui alt europarlamentar român deosebit, Cristian Terheș, loaze inculte care nu reacționează niciodată pentru interesul României, ci pentru a fi agreabili mandarinilor europeni și pentru a-și umple buzunarele.
Abuzul constă într-o directivă a sinistrei Comisii Europene care prevede impunitatea nelegiuită a șoferilor ucraineni de Tir pe șoselele țărilor europene slugarnice și permisive, dar în special pe ale României, nu pe cele ale Ungariei și Austriei evident, indiferent de starea bahică sau halucinogenă în care se află.
În comunicatul europarlamentarului român, președinte al SOS, se anatemizează condițiile exclusiviste aplicate ucrainenilor, care pot omorâ oricâți oameni pe șosea, oricât de beți sau de drogați ar fi, atâta timp cât n-o fac în mod repetat, cum au făcut-o și în România.
Se naște astfel supercetățeanul șofer european ucrainean, un sălbatic primitiv și incult acceptat ca un fel de rasă superioară est-europeană, care n-ar fi trebuit primit niciodată pe drumurile europene. Iar guvernul român, în loc să oprească definitiv tranzitul Tirurilor ucrainene prin România, orice ar transporta ele, indiferent de starea șoferilor acestora, în loc să deporteze înapoi în Ucraina toți refugiații ucraineni bărbați între 18 și 60 de ani, le confer acestora pomeni guvernamentale din banii românilor și dreptul de a ucide pe șoselele românești. Comunicatul Dianei Șoșoacă este deosebit de curajos în această privință:

Supercetățeanul ucrainean, considerat de Ursula Leyen rasă superioară celei românești 
”Această decizie a Comisiei Europene instituie privilegii absurde pentru transportatorii ucraineni, care pun în mod repetat în pericol cetăţenii români şi care distrug prin privilegiile lor transportatorii români. 
Comisia Europeană încalcă prin această prevedere Tratatul de Aderare și se erijează într-o instituție supra statală care acționează ca un super guvern al UE fără să fi fost mandatat în acest sens, ceea ce încalcă nu doar Tratatul de Aderare, ci și dreptul național al tuturor statelor membre și suveranitatea acestora.
Se instituie astfel o concurență neloială cum nu s-a mai văzut în România, iar din punct de vedere legislativ se instituie regula celor care sunt în mod oficial deasupra legii: şoferii ucraineni nu răspund de faptele lor, nici nu trec prin teste antidrog sau de verificare a alcoolemiei, în timp ce şoferii români profesioniști si amatori îşi pot pierde dreptul de a conduce şi dacă iau un simplu medicament.
Dovada efectelor ucigașe ale acestei supra-legi și a instituirii unei super-cetățenii ucrainene, impuse de Comisia Europeană României în dispreţul total al Constituţiei noastre, îl reprezintă accidentul grav în urma căruia și-au pierdut viața cinci cetățeni români care au fost uciși de un şofer de tir ucrainean care nu înregistra timpii de conducere și de odihnă.

Ucrainenii pot ucide oricâți români doresc pe șoselele noastre, dar nu în mod repetat, sau tot timpul
Comisia Europeană a mers până într-acolo încât a stabilit că pentru conducătorii auto ucraineni „se pot aplica măsuri doar dacă bețiile la volan sunt persistente”, iar UE are un acord cu Ucraina prin care autoritățile competente ale fiecărei părți vor lua măsuri doar dacă șoferii ucraineni au comis, „în mod repetat și persistent încălcări grave ale normelor de circulație legate de siguranța rutieră, de genul conducerea sub influența alcoolului, depășirea limitelor de viteză, conducerea sub influența drogurilor sau a altor substanțe cu efect similar, precum și un comportament care încalcă regulile de circulație rutieră și care a dus la deces sau la vătămare corporală gravă”.
Câţi români are dreptul să ucidă un şofer ucrainean înainte să i se aplice măsurile legale? Sau câte vieți are voie să pună în pericol înainte să răspundă în fața legii ca oricare alt cetățean, în condițiile menționate de Constituție că toți cetățenii sunt egali în fața legii?
Prin această abordare, Comisia Europeană le-a acordat ucrainenilor dreptul de a ucide în trafic și a inventat super cetățenia ucraineană care este deasupra legii, ceea ce încalcă grav Constituția României atât  cu privire la egalitatea în fața legii, cât și cu privire la subminarea economiei naționale.
România trebuie să refuze dominația Comisiei Europene care a declarat război economiei românești și românilor și care caută în mod intenționat falimentarea economiei românești.
În paralel, Guvernul lui Marcel Ciolacu a emis peste weekend un OUG care prevede suspendarea automată a permisului de conducere dacă șoferul refuză testul rapid antidrog cu aparatul din dotarea poliției, care dă rezultate false în 50 la sută din cazuri, și solicită testare la IML.”
denunță Diana Șoșoacă în comunicatul său, preluat de Știri pe Surse.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Nenea Libiu
    Ca să lauzi una-două persoane nu trebuie să batjocorești tot restul parlamentarilor români.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.