Dialogul foștilor colegi de partid (PDL) – Scripcaru îi răspune lui Ialomițeanu

Dialogul foștilor colegi de partid (PDL) – Scripcaru îi răspune lui Ialomițeanu

1 112

După ce fostul ministru de finanțe, Gheorghe Ialomițeanu – citând comercianţii din Piaţa Sfatului – a reclamat faptul că aceștia au pierdut bani din cauza Festivalului Cerbul de Aur.
Primarul Braşovului, George Scripcaru, un priceput în ale adminisrației le-a (re)făcut calculele comercianților.
Toţi se plâng că au pierdut un milion de euro cu Cerbul de Aur. Pe cale de consecinţă, înseamnă că au câştigat două milioane de euro, dacă ne raportăm la lunile iulie şi septembrie. Înseamnă că sunt pe plus”, a ţinut să le transmită public Scripcaru.
Altfel spus le-a reproșat micilor investitori cumva că au venituri şi clienţi la terase tocmai datorită a ceea ce înseamnă Braşovul, a vadului turistic al orașului și maiales a evenimentelor promovate de către edili locali.

Probabil Scripcaru se aștepta ca toți comercianții să migreze în munți pe perioada festivalului și să …vâneze de acolo turiștii, declara zilele trecute un comerciant în Piața Sfatului.

Reamintim că aproape toată luna august, terasele din Piaţa Sfatului au fost restrânse, pentru a se asigura spaţiul necesar amplasării scenei şi gradenelor pentru Festivalul Internaţional Cerbul de Aur 2019.
Pentru a lămuri disputa dintre comercianți și primărie ar trebui ca administrația pubică să ofere un bilanț a tot ce a însemnat Festivalul Cerbul de aur de la nuărul de turiști ce au vizitat urbea noastră până la bugetul de venituri și celtuieli al evenimenului.

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Lumea il stie pe Ialomiteanu,drept noul Bula limberal…al Brasovului!
    De fapt,este acelasi; adica tot vechiul Bula, dar mai disperat de fundatura/ anonimatul politic
    in care a ajuns.Cine sa-l mai bage in seama…Si atunci ,se baga singur!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.