Dezvaluri senzationale despre coruptia din Partidul VERDE

Dezvaluri senzationale despre coruptia din Partidul VERDE

0 90
In curand urmeaza dezvaluri senzationale despre excrocheriile, abuzurile, ilegalitatile, falsurile si uz de fals savarsite de Silviu Dumitru, Secretarul General al Partidului VERDE. Opinia publica, alegatorii si autoritatile abilitate ale statului trebuie sa cunoasca si sa ia act de tot ce se intampla in mocirla fraudelor si a coruptiei in care a decazut PV. Toate aceste fapte au culminat cu cea mai mare ilegalitate prin care Secretarul General al PV a cumparat aproape toate semnaturile la depunerea candidaturii pentru alegerile presidentiale a lui Remus Cernea.
Au fost adunati in mod obligatoriu bani de la filiale PV si a fost platita administratora din caminele agronomiei pentru a pune studentii sa copieze baze de date si sa semneze in fals aproape toate listele cu semnaturi prin care a fost depusa candidatura lui Remus Cernea.
Veti afla despre negocierile de vanzare a PV facute de Silviu Dumitru cu Vantu, Pacuraru etc.
Veti afla despre amenintati facute de Remus Cernea asupra membrilor PV pentru a si retrage plangerile facute in instanta, veti afla despre interzicerea democratiei in PV de catre acelasi Remus Cernea, despre misoginismul acestui individ ce afirma ca nu doreste sa imparta conducerea cu o femeie, veti afla cum un sofer de taxi ajunge managerul Institului VERDE in timp de membrii cu studii superioare, cu specializari in domeniul ecologic sau adiacent sunt marginalizati, eliminati, veti afla despre excluderi abuzive din PV facute cu regularitate, prin falsificarea inscrisurilor despuse la tribunal a deciziilor luate in sedintele structurilor de conducere.   Laurentiu Fulga http://verdeecologist.ro/index.php/politic/77-dezvaluri-senzationale-despre-coruptia-din-partidul-verde  

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.