O Dezvăluire fantastică! Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei...

O Dezvăluire fantastică!
Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei „ferme digitale” de manipulare!

2 317

În campania electorală din 2014, Klaus Iohannis a fost beneficiarul unei „ferme” de telefoane, IP-uri şi conturi false, generate de pe Platforma 
Altfactor, a gălăţeanului Paul Ivanov. Informaţia bombă apare într-o declaraţie a omului de afaceri făcută procurorilor, într-un dosar de şpagă pentru intervenţie la ministrul comunicaţiilor Gabriel Sandu pentru facilitarea unui contract de IT, aflat pe rol la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Dan Chitic, apărătorul ministrului comunicaţiilor din guvernul Ponta.

Conform declaraţiei olografe, date în faţa procurorilor, omul de afaceri Paul Ivanov recunoaşte că a pus la dispoziţie forţelor liberale din ACL (Alianţa Creştin-Liberală, formată din PNL-PD) un sistem de boţi.

Ce sunt boţii?

Botul de internet, cunoscut și ca robot web sau robot WWW sau pur și simplu bot, este o aplicație software care execută sarcini automate (scripturi) pe internet cu o viteză mai mare decât ar putea omul să o facă. Aceştia multiplică informaţiile bune pentru beneficiar şi împing în jos cele defavorabile.
Omul de afaceri Paul Ivanov recunoaşte că sistemul Altfactor l-a pus la dispoziţie şi lui Traian Băsescu în alegerile din 2009 pentru hacking.

Ce a mai făcut omul de afaceri? A creat un software prin care monitoriza toate cărţile de identitate ale alegătorilor şi unde constata neconcordanţe trimitea plângeri penale automate la parchete. În ziua turului ll al alegerilor prezidenţiale din 2014, până la ora prânzului erau depuse deja 20.000 de asemenea plângeri. Paul Ivanov susţine că Laura Codruţa Kovesi l-a rugat să oprească sistemul. Klaus Iohannis a ajuns preşedinte şi cu ajutorul boţilor.

Cambridge Analytica – un sistem similar

Un scandal similar a apărut şi în spaţiul anglo-saxon, când un tânăr dintr-o corporaţie subsidiară Cambridge Analytica a decis să facă public modul prin care firma la care lucra a manipulat opţiunile electorale ale cetăţenilor britanici şi nord-americani stârnind “demonii din fiecare.”

Cambridge Analytica este o companie americană care a obținut datele a peste 50 de milioane de utilizatori Facebook, date pe care le-ar fi utilizat pentru a înțelege psihologia utilizatorilor și a le influența votul în favoarea lui Donald Trump sau a Brexit. https://newstandard.news/

COMENTARII

 1. Ca sa aiba o…acoperire, „echipa” gălăţeanului Paul Ivanov – cei din”Platforma
  Altfactor” – , au facut publice dupa alegeri …o parte din „operatiile” oarecum legale folosite
  de servicii… (plus „Lulutza”din Sibiu) pentru a-l scoate presedinte pe acest agent personal
  al lui Junker!! Dar daca si o parte a serviciilor plus Lulutza au „defectat” ,cine sa te mai apere?

 2. TURUL al DOILEA la orice alegeri inclusiv prezidentiale TREBUIE DESFIINTAT fiindca a fost introdus numai in coloniile comuniste din estul europei pentru a facilita borfasilor din occident sa-si aleaga AGENTII lor care sant TRADATORII tarii respective
  Nazistul a fost ales prin frauda electorala si alegerile din 26 mai au fost cu siguranta masluite in favoarea PNL, USR-PUS si UDMR.
  Alegatorii romani (zeci de mii) pentru UDMR, in iudetele unde nu exista nici miros de BOZGOR, au aparut prin frauda electorala.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.