Dezvăluiri despre dieta cu carbohidrați și cea Raw Vegane. Profesorul Paul Rosch...

Dezvăluiri despre dieta cu carbohidrați și cea Raw Vegane. Profesorul Paul Rosch demolează industria alimentară și farmaceutică…

0 108

Este posibil ca puțini dintre noi să creadă, dar cele mai multe probleme au început să se întâmple, la scurt timp după introducerea carbohidraţilor, în toate dietele alimentare, vegane sau nu.
Recomandările oficiale sunt mai degrabă pentru a creşte profitul decât pentru a îmbunătăţi sănătatea sau de a preveni boala. Datorită “vrăjelii” cu grăsimi puţine producătorii de alimente au eliminat sau redus grăsimile în aproape toate produsele. Ca urmare a acestui fapt le-a scăzut gustul aşa că au adăugat cantităţi mari de sirop de porumb cu multă fructoză pentru a le face mai apetisante, în special ca îndulcitori pentru băuturi răcoritoare.
Vă prezentăm partea a 4-a a unui interviu cutremurător, realizat cu profesorul Paul Rosch, director şi membru de onoare în aproape 60 de academii ştiinţifice internaţionale, inventator, profesor de medicină, psihiatrie, neurologie şi psihologie, autorul unor cărţi care au schimbat întreaga paradigmă medicală pe glob.

Veţi afla cum şi de ce a apărut dieta aşa-zis sănătoasă, bazată pe carbohidraţi în exces, cine a inventat dieta Raw Vegan şi ce lucruri nu vi s-au spus despre riscurile pe care vi le asumaţi consumând alimente exclusiv raw vegane, care a fost scopul Directivelor Alimentare pentru Americani, şi de ce ratele de obezitate în SUA au crescut alarmant până la 38% din populaţie

Veţi mai afla detalii şocante despre Siropul de Porumb cu Multă Fructoză şi multe alte lucruri.

Va cădea un alt mit foarte răspândit sau concepţie greşită e că dieta bogată în grăsimi, … îngraşă şi cauzează obezitate deoarece se consumă mai multe calorii per gram de mâncare. De fapt, carbohidraţii sunt mult mai apţi să producă îngrăşare, deoarece ei măresc insulina. Acest lucru e valabil mai ales pentru mâncarea cu indice glicemic ridicat, băuturi răcoritoare îndulcite, sucuri de fructe, produse de patiserie mix de cereale şi snake-uri.

Insulina e un important regulator de energie şi determină ficatul şi alte celule să sintetizeze grăsimi din glucoză şi să le depoziteze sub formă de grăsime abdominală.
Niciodată nu veţi mai gândi la fel, după vizionarea acestui interviu cu profesorul Paul Rosch, cel mai bun opozant al statinelor şi a colesterolului mărit, pe care nimeni în lume nu a reuşit să îl conteste cu argumente.

Cristian Mureșanu, TVR Cluj

http://www.cunoastelumea.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.