Dezvăluiri-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului covid

Dezvăluiri-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului covid

0 71

Project Veritas a devenit o sursă bine cunoscută de jurnalism de investigație atunci când vine vorba de cei care și-au pierdut încrederea în mass-media tradițională. Project Veritas s-a confruntat, de asemenea, cu multe campanii de defăimare din partea presei din aceleași motive.
Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer – compania condusă de Albert Bourla, recent surprins la Davos –, a expus unele dintre secretele Pfizer partenerului său, care, din păcate pentru el, era un jurnalist sub acoperire al Project Veritas.
De-a lungul a două întâlniri, Walker s-a lăudat cu faptul că Pfizer a efectuat cercetări pentru a obține un câștig de funcții suplimentare în scopul de a crea vaccinuri înainte ca boala să evolueze în natură.
El a spus că, din punct de vedere tehnic, nu este vorba de un câștig de funcții suplimentare, ci de „evoluție dirijată”, dar a continuat să descrie manipularea virusului în vederea unui câștig de funcții suplimentare.
El a recunoscut că acest fapt este excelent pentru afaceri, dar rău pentru poporul american. De asemenea, el a declarat că nu crede că virusul covid a apărut în mod natural și că probabil a venit din laboratorul din Wuhan.

Pfizer a fost demascat pentru că a explorat „mutația” virusului covid-19 pentru noi vaccinuri prin „evoluție dirijată”.

Ulterior, Jordon Trishton Walker, directorul de cercetare și dezvoltare al Pfizer, i-a agresat fizic joi, 26.01.2023, pe James O’Keefe și pe membrii echipei Project Veritas (video mai jos).
James O’Keefe l-a confruntat pe Walker la un restaurant și i-a arătat înregistrările cu camera ascunsă despre planurile Pfizer de a efectua potențiale mutații asupra virusului covid.
Jordan Trishton Walker, director la Pfizer, care a afirmat în fața camerei de filmat că Pfizer dorea să modifice virusul covid-19 și să aibă vaccinul gata, pentru a genera o vacă de muls, un model de afaceri foarte impresionant, a acționat într-o manieră nebună, războinică, atacând și agresând echipa Project Veritas.
Ați dat-o în bară!”, a strigat Walker înainte de a distruge iPad-ul pe care rulau înregistrările cu camera ascunsă ale Project Veritas cu declarațiile sale despre virusul „mutant” covid.
Acest episod a survenit după ce Project Veritas a publicat cu o seară înainte, pe 25.01.2023, o înregistrare video explozivă în care Jordon Trishton Walker, directorul Pfizer pentru cercetare și dezvoltare, operațiuni strategice, recunoaște că gigantul farmaceutic explorează posibilitatea de a efectua „mutații” asupra virusului covid-19 prin „evoluție dirijată”, astfel încât compania să poată continua să profite de pe urma vaccinurilor.

Deocamdată, această poveste este încadrată ca fiind o poveste despre Pfizer, Wuhan și despre cercetări privind manipularea virusului având ca scop obținerea de funcții suplimentare. Însă, adevărata poveste care va rezulta din această expunere a Project Veritas este că mincinosul subit de la Pfizer care a căzut în borcanul cu miere a menționat „evoluția dirijată”.

Sursa: yogaesoteric.net

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.