Dezvăluiri bombă! Cea mai puternică probă pentru DNA împotriva lui Orban!

Dezvăluiri bombă! Cea mai puternică probă pentru DNA împotriva lui Orban!

0 99

Publicația vineri13.ro continuă ancheta cu privire la faptul că fabricile de confecții, deși au informat oficial Ministerul Economiei că pot produce măști și echipamente de protecție medicală, acestea nu au fost contactate nici până în ziua de azi. Paradoxal, instituția condusă de ministrul Virgil Popescu preferă să importe, nu să comande în țară.
Confirmarea existenței capacităților de producție în țară apare chiar și într-o discuție televizată din ședința de Guvern dintre premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În urma acestui video redacția vineri13.ro a solicitat opinia cunoscutului politian PSD Radu Cristescu, care a subliniat că avem de-a face cu un caz grav de subminare a economiei naționale.
„Ce dovezi mai clare de incompetență, rea voință, prostie, ticăloșie vreți mai mult de-atât? Dacă stau bine și mă gândesc, în afară de toate astea avem dovada clară de subminare a economiei naționale. Un premier incompetent întreabă un ministru incompetent: ”Ați luat legătura cu atașații noștri?”, la care Popescu răspunde că a vorbit cu atașații din Turcia, Germania și Austria care, chipurile, au identificat și blocat niște măști și care probabil vor ajunge nu se știe când…
În loc să întrebe: ”Domnule ministru, ați luat legătura cu producătorii interni cu fabricile de confecții care, fiind aici, ar putea livra urgent măști și combinezoane?

Am văzut o anchetă a dumneavostră foarte bună în vineri13.ro referitoare la faptul că fabricile de textile au trimit solicitare către Ministerul Economiei și nu s-a întâmplat nimic.
Ca o concluzie: această filmare video este cea mai puternică probă pentru un procuror DNA pentru a deschide un dosar penal atât primului ministru, cât și ministrului Economiei de subminare a economiei naționale.
Oare sindicatele și patronatul din industria textilă nu s-or găsi să facă o plângere penală la DNA?”, a conchis Cristescu.

Susa: vineri13.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.