Dezinsectie la Brasov

Dezinsectie la Brasov

0 57

Autoritatile locale au hotarat, ca in fiecare primavara ca a venit vremea dezinsectiei prin urbea noastra.
De aceea, incepand de ieri si pana joi, vom auzi bazaind prin zonele ramase inca verzi ale orasului acele aparate, purtate de niste tipi mascati, care imprastie solutii antiinsecte. Asta pe domeniul public.
Pe domeniul privat ramane ca fiecare sa se ingrijeasca personal de comandarea dezinsectiei, indiferent daca sunt persoane fizice sa juridice. In cazul blocurilor, de aceasta dezinsectie este obligata asociatia de proprietari sa contracteze firma agreata in acest scop.
Se indica putinta de a dovedi, la un eventual control, efectuarea dezinsectiei prin bonul eliberat de cei care efectueaza actiunea.
Mie mi se pare incantatoare posibilitatea de a scapa asa de usor de droaia de insecte daunatoare si suparatoare, cum ar fi carcalacii, moliile, plosnitele, paduchii si puricii care fac salturi dintr-o parte in alta. Si daca as cunoaste limbajul folosit de insecte, le-as intreba ce formatiuni politice, in lumea lor, reprezinta, si cum au invatat sa supravietuiasca intr-o lume care nu le agreaza, dar este prea lenesa ca sa le stearga de pe fata pamantului, acceptandu-le pentru privirea lor galesa cand sunt prinse asupra faptului sau agreandu-le culoarea, chiar daca, dupa muscatura, aceasta lume se scarpina de-o piele, iar bazdaganiile se ingrasa cu sangele tau.
Acu’, ca tot ne-om vedea la alegeri, ar fi cazul sa fim atenti la dezinsectie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.