Dezinsectie in unitatile de invatamant din Brasov

Dezinsectie in unitatile de invatamant din Brasov

0 69

Primaria Municipiului Brasov va efectua, in perioada 5-10 septembrie 2007, activitatea de dezinsectie a unitatilor de invatamant din municipiul Brasov, in conformitate cu prevederile O.M.S. nr.536/1997, Legea Sanatatii nr.98/1994 si Legea nr.215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cu prevederile H.C.L. nr.127/2005- ,,Regulamentul de organizare si functionare a serviciilor publice de salubrizare in municipiul Brasov”.


Operatiunea de dezinsectie se va face cu substante de combatere avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana. Pentru activitatea de dezinsectie, substantele folosite sunt Detral Super-substanta activa Deltametrin, Forza – substanta activa alphahipermetrin, Parainsect substanta activa hipermetrin.


Spectrul de combatere cuprinde toate insectele vectoare si generatoare de disconfort: gandaci, furnici, muste, tantari, etc. Produsele folosite pot fi utilizate in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum: locuinte, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, etc. Substantele utilizate sunt biodegradabile.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.