Dezinsectie – ataca si capusele

Dezinsectie – ataca si capusele

0 80
In toate zonele verzi din oras vor avea loc campanii de dezinsectie iar vineri se va face deparazitare impotriva capuselor in toate parcurile publice si zonele de agrement. Substantele folosite nu sunt daunatoare pentru oameni si animale si nu produc reziduuri.
Domeniul public si privat al Brasovului a intrat in operatiunea Dezinsectia; pana in 15 mai vor avea loc trei etape de dezinsectie. In plus chiar daca nu au fost sesizari pana acum, primaria si firma care se ocupa de aceste campanii se vor concentra pe  prevenirea aparitiei capuselor in zonele frecventate de brasoveni si turisti.
Substantele cu care se actioneaza sunt extrem de sigure si actioneaza impotriva tantarilor, furnicilor, puricilor si altor insecte care creeaza disconfort.
Daca municipalitatea se ocupa de dezinsectia zonelor publice si private cetatenii cu gospodarii individuale, agentii economici, institutiile publice si asociatiile de proprietari au obligatia de a efectua dezinsectia in acelasi timp cu actiunile desfasurate pe domeniul public si privat.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.