Dezinfectantii din spitale au infectat comunicarea

Dezinfectantii din spitale au infectat comunicarea

0 374

Ministerul Sanatatii a interzis directiilor de sanatate publica din tara sa mai faca vreo declaratie pe subiectul controalelor din spitale. Oficialii Ministerului au refuzat sa divulge si motivele pentru care au luat decizia de a furniza informatii despre analizarea dezinfectantilor folositi in spitale doar prin comunicate de presa

Ministerul Sanatatii a interzis directiilor de sanatate publica din tara sa mai faca vreo declaratie pe subiectul controalelor din spitale. Oficialii Ministerului au refuzat sa divulge si motivele pentru care au luat decizia de a furniza informatii despre analizarea dezinfectantilor folositi in spitale doar prin comunicate de presa.
Anchetele in spitalele din intreaga tara au fost demarate dupa ce in spatiul public au aparut dovezi conform carora substantele folosite la dezinfectia unitatilor medicale ar fi diluate.
Ministerul Sanatatii a inceput si la Brasov prin Directia de Sanatate Publica controale in toate spitalele. De vineri s-a trecut la recoltarea de probe din dezinfectanti care au fot trimise la testare pentru a stabili eficienta acestora. Se vor trimite probe si pentru a vedea daca toate concentratiile inscrise pe etichete se regasesc in continut.
Conducerea Directiei de Sanatate Publica nu a precizat in care din spitalele de pe raza judetului Brasov se foloseste dezinfectantul banuit ca a fost diluat chiar si de 10 ori.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.