Dezamagire

Dezamagire

0 184


Nu spun dezgust, pentru ca nu sunt nici eu usa de biserica si gresesc acele pacate lasate si gratiate de Dumnezeu din start. Dar imi dau silinta sa nu fiu fariseu.


Am simpatizat si cu parte din programul PRM, cu lipsa lui de compromisuri si invarteli politice si? agreez nationalismul bine inteles si constructiv. Mi-a placut sa-l ascult pe C.V.Tudor vorbind, chiar daca uneori este precipitat, alteori deviaza de la tema, ajungand in celalalt capat al pamantului. Mi-au placut autocaracterizarile: bun roman, bun crestin ortodox, bun familist, fara vicii si alte asemenea, chiar daca uneori au suferit oarece exagerari. Nu am prea inteles imixtiunile in viata personala a unor adversari politici, folosite drept arma de distrugere. Dar asta se practica uneori si la case mai mari.


Am aflat insa in ultima vreme ca Vadim Tudor una spune si alta face. Si asta din mai multe surse de toata increderea. El se comporta dupa zicala “ fa ce zice popa, nu ce face“.


Asta in legatura cu licorile bahice, cu folosirea amantelor si alte asemenea ghidusii. Nimic impotriva lor. Daca nu le practic esti pe jumatate in groapa sau anormal construit. Dar atuncea nu trage altora clopotul de inmormantare pe chestia asta si nu te bate cu caramida perfectiunii in pieptul de arama.


Si uite cum se duce naibii o simpatie !


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.