Deva: interzis pentru masinile cu anunturi de vanzare

Deva: interzis pentru masinile cu anunturi de vanzare

0 115

Deva: Masinile cu anunturi de vanzare Masinile care au afisate anunturi prin care proprietarii lor le scot la vanzare nu vor mai putea fi parcate pe strazile sau in alte locuri publice de pe raza municipiului Deva, potrivit unei hotarari adoptate, vineri, de catre consilierii locali.
Masura a fost luata din cauza ca aceste autovehicule sunt lasate de catre vanzatori pe prima banda de circulatie a bulevardelor din oras si blocheaza traficul. De asemenea, autovehiculele care sunt garate in parcarile publice limiteaza posibilitatea localnicilor de a-si parca autoturismele in zonele institutiilor publice.
“Nu se mai poate continua asa, in conditiile unui trafic aglomerat si a crizei locurilor de parcare. Vanzatorii de masini le parcheaza peste tot in oras, incepand cu principalele bulevarde, pana la zonele verzi. Sunt persoane care au scoase la vanzare cate trei sau patru masini aduse din strainatate, le abandoneaza in parcari, iar cetatenii de buna credinta se vad nevoiti sa se descurce cum pot”, a declarat primarul municipiului Deva, Mircia Muntean.
Masinile care vor fi gasite parcate si prezinta anunturi de vanzare vor fi identificate de catre politistii comunitari care ii vor sanctiona pe proprietari cu amenda intre 100 si 500 de lei. De asemenea, pe parbrizele autoturismelor vor fi lipite afise autocolante cu scopul de a obtura anuntul de vanzare.
Zeci de masini scoase la vanzare pot fi observate pe principalele bulevarde din municipiul Deva, o mare parte dintre ele fiind aduse recent, la second-hand, din strainatate, in principal din Germania. Alte autoturisme sunt lasate in parcarile marilor magazine, chiar daca aici exista anunturi care interzic acest lucru.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.