Detergenti ECO la dozator

Detergenti ECO la dozator

0 164

Ecologistii din Romania se pot bucura acum de o inventie de ultima ora prin care spalarea hainelor cu detergenti nu mai este o amenintare pentru mediul inconjurator.
Au aparut detergentii ecologici pentru rufe si totodata pentru curatarea si igiena casei. Baimarenii sunt printre primii care pot beneficia de acesti detergenti ce au la baza produse vegetale, deoarece distribuitorii sunt din Baia Mare si au hotarat sa faca un bine acestora.
Am hotarat sa aducem detergentii mai intai in Baia Mare deoarece eu sunt baimareanca si voiam ca si oamenii de aici sa poata sa aiba grija de sanatatea si de casa lor cu ajutorul unor produse naturale“, spune Camelia Coste, cea care se ocupa de distributia acestor detergenti ecologici.
Produsele sunt vandute la dozator, astfel incat consumatorul sa nu mai plateasca si pretul ambalajului. „Pentru ca sunt disponibili la dozator, omul poate sa foloseasca acelasi flacon de fiecare data cand vine sa cumpere si astfel economiseste pana la 40% din valoarea produsului”, mai spune Camelia Coste, cea care se ocupa de distributie, citata de ziarul Adevarul.
Iata cateva caracteristici ale detergentilor eco:
Detergentul eco de baza contine acid lactic pentru toate temperaturile si duritate a apei.
Contine tensioactivi obtinuti din ulei de cocos si ulei de palm, sapun negru si acid lactic pentru a impiedica depunerea calcarului si pentru o valoare a PH ului cit mai neutra pentru piele. De asemenea, contine numai substante biodegradabile, fara conservanti, fara componenti petrochimici, acidul lactic natural reduce depunerea calcarului si inlocuieste balsamul.
Detergentii sunt disponibili intr-o gama variata: detergent ecologic, detergent Marsilia, cel cu miros specific sapunului de demult, detergent pentru rufe negre, pentru curatarea petelor, gel de vase biodegradabil cu arome, gel pentru pahare, detergent universal si o gama larga de produse pentru curatarea casei.
Produsele pot fi folosite atat pentru spalarea manuala, cat si pentru cea automata.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.