Detectivii particulari

Detectivii particulari

0 55

Ca in fiecare an , si la sfarsitul acestui iunie vor avea loc la Predeal cursurile Scolii de Vara pentru detectivii particulari.
Este vorba de prezentarea unor noutati in domeniu, cum ar fi, in primul rand, prezentarea unor noi modele de aparatura specifica, dar si un schimb de pareri asupra imbunatatirii metodelor de lucru.
Aceste intalniri anuale se dovedesc necesare mai ales tinand cont ca tot mai multi cetateni apeleaza la serviciile diferitelor firme de specialitate, cu precadere in urmarirea si descoperirea partenerilor de viata infideli, dar si pentru rezolvarea altor probleme care pretind discretie.
Printre “minunile” de care se folosesc detectivii particulari putem remarca pixul in care sunt inglobate o camera de luat vederi si un microfon.
Cine vrea sa apeleze la un detectiv particular trebuie sa fie gata sa scoata din buzunar si pana la 80$ pe zi, o urmarire putand dura si sase luni.
In ce priveste colaborarea cu Politia, seful brasovean al acestei institutii, domnul Arisanu, este multumit de aceasta, el vazand in detectivii particulari niste parteneri.
Iata o meserie mai putin cunoscuta, din viata reala, noi stiind-o in general din filme si din romane politiste. Este insa o meserie interesanta, cei ce vor sa o imbratiseze trebuind sa aiba disponibilitati intelectuale, dar si fizice, deosebite.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.