Design si culori noi pentru mobilierul teraselor din Centru

Design si culori noi pentru mobilierul teraselor din Centru

0 97
Primaria a modificat regulamentul de functionare si conditiile de amplasare a teraselor. Pentru a evita haosul din centrul orasului, designul mobilierului si cromatica vor fi impuse de catre arhitectii primariei, astfel incat sa constituie un ansamblu unitar. Toti comerciantii au primit din timp instiintari cu toate schimbarile regulamentului, pentru ca sezonul estival sa nu ii prinda nepregatiti.
Mobilierul teraselor din centru trebuie sa fie obligatoriu din lemn sau metal si de culoare alb-bej,  in concordanta cu arhitectura cladirilor si cu restul elementelor care alcatuiesc terasa, fara mobile de gradina sau banci pliante.
Nu se accepta niciun fel de mobilier realizat din material plastic (mese, scaune, jardiniere) sau cortine de protectie impotriva vantului sau ploii. Frigiderele si prepararea in aer liber a gratarelor nu mai sunt permise in spatiul public. Strada Michael Weiss va deveni spatiu integral pietonal, dupa ce va fi suspendata circulatia pe portiunea strazii pe care traficul este permis acum.
Toti comerciantii care au detinut terase pe domeniul public in anul 2012 au fost instiintati cu privire la noile reglementari.
Municipalitatea le-a atras de asemenea atentia ca in acest an nu li se va mai emite autorizatie pentru amplasarea teraselor, decat comerciantilor care si-au schimbat destinatia spatiilor unde functioneaza, din locuinte in spatii comerciale.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.