Deseurile brasovene – o problema

Deseurile brasovene – o problema

0 71

Deseurile brasovene au devenit o adevarata problema pntru municipalitate care a investit deja bani seriosi pentru colectarea si «stocarea» acestora.


Pentru cele 106 de platforme amenajate anul trecut pentru acest proiect au fost facute investitii in valoare de 2,4 milioane de lei. De asemenea, tot anul trecut Brasovul a colectat deseurile de echipamente menajere, iar acest proiect a fost sustinut de fonduri PHARE. In raportul privind activitatea de salbrizare pe anul 2007, se semnaleaza : „In anul 2007, aproximativ 80.000 de cetateni din cartierele Astra, Noua, Racadau, centrul istoric, au beneficiat de recipiente inscriptionate cu autocolante pentru fiecare tip de echipament. In program au fost inclusi si cetatenii care locuiesc la case, pana in prezent beneficiind de acesta un numar de 17.200 cetateni. Pe 3 noiembrie, Brasovul s-a raliat campaniei nationale, colectandu-se o cantitate de 30 t, una dintre cele mai mari din tara”.


Tinta propusa pentru anul 2008 este mai ridicata intrucat se intentioneaza extinderea programului si colectarea a 4 kg pentru fiecare locuitor.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.