DESEURI DE ZIUA NATIONALA

DESEURI DE ZIUA NATIONALA

0 112


Directorul Urban SA, domnul Dan Ceausescu, ne anunta ca pe 1 decembrie 2007, adica taman de Ziua Nationala, putem scapa de vestitele deseuri electrice si electrocasnice, punandu-le in fata casei, actiunea desfasurandu-se intre orele 8,00 – 11,00.


Asta probabil pentru ca la trecuta colectare, in judetul Brasov s-au strans doar 30 tone de vechituri, iar pana la indeplinirea planului mai este cale lunga.


Se mai precizeaza ca cei ce locuiesc pe la blocuri isi pot pune gioarsele? pe platformele special amenajate printre blocuri, dotate cu gard, lacat si cheie, in orice zi li se pare ca au destula acumulare de forta in muschi pentru a le scoate din casa.


Ni se mai atrage atentia ca Politia Comunitara sta cu ochii pe aceste platforme ca lacatele sa nu fie sparte si vechiturile furate de catre tiganii cotrobaitori prin containere. Este interzisa depozitarea obiectelor pe langa aceste locuri special amenajate, din lene de a mai lua cheia de la responsabilul de bloc.


Amenda, si pentru hoti, si pentru depunatori ilegali, este de 1.000 RON.


?


Dar vin cu o intrebare: eu unde imi depun calabalacul nefolositor, caci in zona mea – si am observat ca si in alte zone – nu sunt amenajate asemenea platforme ?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.