Desene ale elevilor romani, la Parlamentul European

Desene ale elevilor romani, la Parlamentul European

0 111


Marti, 27 februarie, Parlamentul European a gazduit ultima etapa a proiectului de desene Eurodrawing, la care a participat si Romania, se anunta intr-un comunicat al Biroului de presa al P.E.. Din partea tarii noastre a participat un grup de elevi de la?Scoala „Octavian Goga” din Oradea – clasa?doamnei invatatoare?Viorica Rusu. Actiunea a fost sponsorizata de Consiliului Local Oradea, Ministerul de Externe si Ministerul Integrarii Europene.


?Proiectul a constat in desenarea de catre elevi a unui singur tablou de 150 metri lungime, cu imagini din Europa. Pentru desene, fiecare scoala selectata in proiect a avut la dispozitie cate 10 metri.


?Proiectul Eurodrawing a inceput in 2005, la initiativa Republicii Cehe,?si intentioneaza sa continue, implicand un numar din ce in ce mai mare de scoli.


Pentru proiectul incheiat la 27 februarie 2007?au fost selectate 15 scoli,?din 14?state europene: Belgia, Olanda, Portugalia, Germania, Italia, Polonia, Letonia, Estonia, Lituania, Romania, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Republica Ceha.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.