Descoperiri incredibile, care confirmă că Terra a fost locuită de civilizații extrem...

Descoperiri incredibile, care confirmă că Terra a fost locuită de civilizații extrem de avansate

0 128
În anul 2007, în Norvegia, a fost descoperită o gaură de foraj într-o piatră, în timp ce, muncitorii făceau lucrări pentru extinderea unui parc.
Gaura prezenta 7 colțuri și semăna cu o stea foarte fin realizată, cu șapte colțuri ca niște ramuri și avea un diametru de șase centimetri.
Gaura fusese realizată paralel cu versantul unui munte și ducea într-un fiord. Gaura a fost numită steaua Volda și cu toate că arheologi, speologi au încercat să explice misterul, nu s-au găsit răspunsuri realiste. O altă descoperire s-a realizat în Texas. În interiorul unei bucăți de piatră a fost descoperit un cuțit. Ca vechime, specialiștii susțin că are mii de ani. Lama cuțitului nu era corodată.
Ca și compoziție cuțitul era format din fier, 96%, iar restul era format din clor și sulf.  O combinație neobișnuită, spun specialiștii. Este o probă de metalurgie avansată care aparține unei civilizații antediluviene, foarte avansată.

civilizații extrem de avansate

Templu și piramide în China
O altă descoperire excepțională a fost făcută în China, în anul 1997. Descoperirea a fost făcută în apropiere de muntele Baigong, iar zona este considerată de către localnici ca aparținând unei civilizații extraterestre. Au fost descoperite rămășițele unui misterios templu, precum și ruinele a trei piramide.
În apropierea zonei se află două lacuri, unul cu apă dulce și altul sărat. Cele trei piramide erau aprovizionate cu apă cu ajutorul unor țevi din metal, construite în subteran.
Țevile aprovizionau cu apă o grotă care se află în fața celor trei piramide. În interiorul grotei s-au găsit mai multe astfel de țevi de diverse dimensiuni. Unele au un diametru de 40 de centimetri. Zona în care s-a făcut descoperirea este izolată, deșertică și nu există mijloace de transport pentru a ajunge în zonă.
Analizele efectuate prin măsurări termo-luminoase au datat aceste țevi ca având o vechime de peste 140.000 de ani vechime.În cultura chineză există convingerea că o civilizație venită din cer, pe dragoni din fier, a populat acea zonă, cu foarte mulți ani, înaintea apariției omului modern.
Țevile au fost analizate și din punct de vedere chimic ele fiind formate din fier, calciu și siliciu și un metal care nu a putut fi identificat.

Civilizație tehnologică de milioane de ani în vecinatatea Brașovului
Am semnalat cu putin timp în urmă o descoperire incredibila a unui cercetător amator din zona Brașovului. Acesta poate demonstra, cu artefacte descoperite în zonă, existența unei civilizații care a locuit pe teritoriul actual al Romaniei (aria cercetării). Este vorba de o locuire pe ambele versante ale munților până la ce a mai ramas din Muntii Hercinici, cu o prezență semnificativă, a artefactelor descoperite, in interiorul arcului Carpatilor. O parte din artefacte au vizibile urmele depunerii de corali ale fostului Bazin Sarmatic, o mare caldă. Oficial, zona stiințifică acreditiază că Marea Sarmatică sau Oceanul Paratethys ori Marea Paratethys a fost o mare continentală închisă apărută ca rezultat al ridicării lanțului Alpino-Carpato-Hymalaian și care, s-a întins între zona Europei Centrale și Munții Tian-Șan din Asia Centrală. Existența ei s-a derulat în Cenozoic.
Odată cu aceste descoperiri lumea specialiștilor în arheologie se află în fața unei provocări de care va trebui să tină cont si probabil să revadă o parte din ce au fixat până acum în istoria acestei zone.

 https://www.efemeride.ro & http://infobrasov.net/incredibil-o-civilizatie-tehnologica-veche-de-milioane-de-ani-in-vecinatatea-brasovului/

Vlad T.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.