Deschiderea sezonului estival

Deschiderea sezonului estival

0 106

Deschiderea sezonului estival pe Litoralul romanesc a fost marcata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) printr-un program inedit, cu lampioane zburatoare, nopti de muzica house, petreceri pe autostrada, toate pentru turistii invitati in ultimul weekend la distractie la malul Marii Negre.
Turistii care au condus pe autostrada Bucuresti – Constanta, vineri, 29 aprilie, intre orele 11.00 si 22.00, au putut face un popas in parcarea de la kilometrul 20. Ei au fost intampinati aici de organizatori, MDRT si Bilbor, cu muzica antrenanta, cu bauturi racoritoare si apa minerala oferite gratuit.
Ministerul a organizat si o tombola prin care participantii pot castiga o excursie gratuit. Acestia trebuie sa lipeasca pe autoturismul personal autocolantul cu brandul turistic al Romaniei, sa completeze un talon si sa-l depuna in urne speciale. Tombola ‘Redescopera Romania’ continua si pe Litoral. Autocolantele si taloanele de concurs pot fi gasite in tot acest weekend la statiile de plecare – sosire ale telegondolei de la Mamaia, la festivalul Sunwavefest 09 si la receptiile unor hoteluri de pe intregul Litoral.
Turistii au putut asculta muzica house, pe plaja din Mamaia, in cadrul festivalului Sunwavefest 09, sustinut la nivel de imagine de MDRT.
Sambata noapte, 5.000 de lampioane zburatoare, cu logoul turistic al Romaniei, au impanzit cerul Litoralului. Toate actiunile desfasurate anul acesta pe Litoral si sustinute de MDRT sunt finantate exclusiv din fonduri private de catre companii care doresc sa promoveze imaginea turismului romanesc.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.