Deschiderea Scolii de Vara de Jurnalism

Deschiderea Scolii de Vara de Jurnalism

0 107

Asociatia Tinerilor Ziaristi Brasov organizeaza in perioada 25-31 august 2008, la Brasov, cea de-a treia editie a Scolii de Vara de Jurnalism 2008.
Deschiderea oficiala a cursurilor Scolii de Vara va avea loc luni, 25 august, incepand cu ora 10, la sediul Grupului Scolar Energetic.
Participantii sunt 30 de tineri din judetele Arges, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi si Tulcea. Cei din judetul Brasov provin at?t din municipiul de resedinta c?t si din orasele Codlea, Feldioara, R?snov si Sacele.
Manifestarea se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, de oriunde din Romania, elevi sau studenti, fara practica in jurnalism.
Organizatorii au pregatit un program care cuprinde cursuri, dezbateri, vizite la sediile redactiilor, jocuri de rol si lucru pe ateliere, respectiv pentru televiziune – prezentator emisiuni, pentru radio – redactor muzical si pentru ziar – redactor. Beneficiile participarii la scoala de vara sunt acumularea de experienta practica in mass-media, cunostinte teoretice cu privire la jurnalism, experienta lucrului in echipa si diploma de participare.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.