Deschiderea olimpiadei pentru Bruxelles

Deschiderea olimpiadei pentru Bruxelles

0 99

De maine se aprinde flacara olimpiadei pentru europarlamentare. Din pacate, participantii la intrecere nu vor purta izmanute si tricouri sportive, ca sa ne mai distram si noi si sa uitam de toate gripele, mai ales porcine, care se abat peste noi, ci vor purta, cu stangacie, costume de papagali.
Cei din Prefecturia Brasov, care vor fi implicati direct si vor raspunde direct de organizarea si buna desfasurare a campaniei electorale si a alegerilor propriu-zise, au fost convocati, ieri, la o videoconferinta la Ministerul Administratiei si Internelor, tocmai pe aceasta tema, a organizarii si desfasurarii campaniei electorale si a alegerilor pentru Parlamentul European, alegeri care, dupa cum a tot fost anuntat, vor avea loc pe 7 iunie.
Campania electorala va incepe oficial maine. Pe chestia asta si ca sa nu-si supere superiorii din partid, prefectul Ion Gontea a informat conducerea ministerului ca, la Brasov, pregatirea scrutinului se face conform prevederilor stabilite de calendarul electoral.
Astfel, au fost stabilite sectiile de votare din judet, care sunt in numar de 472, dintre care 201 la Brasov.
Din datele puse la dispozitie de Biroul Judetean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenta Persoanelor, in judet exista 516.845 de persoane cu drept de vot, dintre care 256.382 sunt in capitala de judet.
Doar doi alegatori comunitari, aflati cu munca prin alte state ale Uniunii Europene, au depus cereri pentru a vota, la scrutinul din 7 iunie, la una din sectiile de votare din judet, dar timpul inca nu este trecut, mai ales ca Elena Basescu inca nu a pornit sa bantuie Europa, dupa cum a promis, ca sa culeaga voturi portocaliu-independente.
Prefectura Brasov a centralizat propunerile pentru desemnarea presedintilor si a loctiitorilor sectiilor de votare. Lista va fi transmisa maine spre avizare la Autoritatea Electorala Permanenta.
Sectiile de votare vor fi pazite de 113 politisti, 47 de jandarmi, 36 angajati ai ISU si de 133 de politisti comunitari.
A fost stabilit ca locatiile alese de edili pentru afisajul electoral sa fie amplasate pe traseele de patrulare ale fortelor de ordine. Chestia asta a fost si in alte dati pe felie si s-a vazut cum aratau panourile electorale. Ce poate face un om, chiar si in uniforma, daca-i pica pe cap o sleahta de tineri infocati slujitori – cauzele pot fi multiple – care tin mortis sa acopere un panou doar cu afisele celui care le plateste entuziasmul?
Deci de maine incepe prima parte a marelui spectacol de circ prevazut pentru acest an. Este gratuit acest spectacol prin gratuitatea sa. Menajeria este bine dotata cu tot felul de animale, iar biletele pentru tombola le depuneti, cum am mai aratat, pe 7 iunie. Oricum nu va alegeti cu mare lucru, la ce fiare vor fi slobozite in arena.
Distractie placuta!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.