Deschiderea Carrefour Sibiu ii streseaza pe politisti

Deschiderea Carrefour Sibiu ii streseaza pe politisti

0 129

Daca pana acum traficul din Sibiu mera ingrozitor, nebunia va incepe odata cu deschiderea Carrefour Sibiu. Totusi nu doar soferii vor avea de suferit, ci si politistii. Reprezentantii hypermarketului au avut astazi o intalnire cu cei ai Inspectoratului de Politie si au stabilit ca, in 20 noiembrie, circulatia sa fie dirijata de politisti, iar semafoarele de la iesirea din Sibiu catre Brasov sa fie oprite.
Chiar seful Politiei Rutiere de la Municipiu s-a prezentat la discutiile cu reprezentantii Carrefour, pentru a pune la punct „planul de atac” pentru ziua de 20 noiembrie. „Am fost acolo si am discuctat cu oamenii. Si ei sunt constienti de ceea ce va fi aici si ne-au cerut ajutorul, pe care il vom si da. Vor fi agenti care vor lucra pentru fluidizarea traficului in intersectii. Inca nu stim cati, dar cu siguranta vom face fata”, a spus comisarul Aurel Tripon, seful Politiei Rutiere a Municipiului Sibiu.
In fata sefului de la Politia Rutiera, reprezentantii Carrefour au promis ca pana la deschiderea oficiala vor termina si lucrarile cu amenjarea caii de acces catre magazin, dinspre DN 1.
Inainte de deschiderea Carrefour-ului, agentii Politiei Rutiere vor avea de dat inca un test. Ei vor trebui sa dirijeze traficul la iesirea din Sibiu pentru cei care vor prezenti la concertele oferite de Promenda Mall cu ocazia aniversari a 2 ani de la deschidere, in acest sfarsit de saptamana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.