Desant pesedist in judetul Brasov

Desant pesedist in judetul Brasov

0 201


Inca incinsi de canicula de la finele lunii trecute, social-democratii vin la munte, unde vor putea sa ia decizii mai la rece privind strategia partidului. Incalzit si el de palmele lui Dancu si Ponta si cu scandalul plutind in aer in asteptarea Consiliului National din septembrie, Mircea Geoana a decis sa se puna la treaba. Si incepe cu Brasovul.


In programul anuntat pe siteul Partidului este inclusa , printre altele, o vizita la „UM Tohan” Zarnesti, unde Geoana cica se va intalni cu sindicatele din industria de aparare. Care industrie, care aparare? Numai Geoana stie.


Dupa aflarea in treaba la U.M. Tohan, Geoana va (re)inaugura Organizatia PSD Zarnesti, autodizolvata prin 2004, datorita nemultumirii membrilor vis-à-vis de relatia cu organizatia judeteana si centrala.


In fine, dupa ziua solicitanta de luni, urmeaza una, daca nu mai usoara, cel putin intr-un cadru mai vesel: la pensiunea Cristal din Bran, unde se va decide, pentru a nu stiu cata oara, strategia partidului (fara nicio legatura cu numele pensiunii, transparenta cristalului nu-i de PSD si nici PSD de ea)


Si dupa ce vor fi ispravite si sindicatele si strategia, Geoana se va indrepta catre cele sfinte, urmand ca Sarbatoarea Maicii Domnului sa-l gaseasca la Manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus. O zi de rugaciune nu strica, numai maine nu-i poimaine si Geoana nu mai poate fenta pe nimeni: trebuie sa definitiveze lista pentru europarlamentare, sa infrunte nemultumitii, sa aiba grija sa nu se “rupa” partidul… Cu ceva ajutor de sus, poate scapa!


?


Bianca Sorescu


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.