Derdelusul de cartier, mai tare ca partia

Derdelusul de cartier, mai tare ca partia

0 79

Daca lipsa zapezii i-a panicat pe operatorii din Poiana, vacanta fara nea i-a intristat si pe copiii brasoveni. Ninsoarea din ultimele doua zile a readus cheful de distractie si in statiune si in oras. Cum nu toti isi permit sa urce in Poiana, se multumesc cu derdelusurile de cartier. Nu doar picii se distreaza: bunicii au dat si ei in mintea nepotilor.
Tinuti in casa de vremea incerta de pana acum, copiii s-au grabit sa ajunga la sanius de cum s-a asternut neaua. Si-au scos saniutele si placile si, incotosmanati de iarna, au ocupat derdelusurile imprevizate dintre blocuri. Cei care n-au echipamente adecvate se multumesc cu cate o bucata de nailon, numai sa alunece la vale. N-au ratat derdelusurile nici cei mai in varsta. Bunicii s-au lasat antrenati in nebunia de pe partiile improvizate in cartiere.
Cei mici se vor putea bucura de sanius si in urmatoarele zile; meteorologii prognozeaza vreme rece si caderi de zapada in continuare la Brasov. Mercurul termomerelor va cobori chiar pana la -10 grade in timpul noptii, pentru ca ziua sa nu urce peste – 3-4 grade.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.