Derby brașovean la handbal, junioare II, adjudecat de echipa ACS Transilvania

Derby brașovean la handbal, junioare II, adjudecat de echipa ACS Transilvania

0 185

Echipa de handbal, junioare II, a ACS Transilvania Brașov, a câștigat derby-ul seriei D, disputat în cadrul etapei a treia a Campionatului Național, duminică, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, împotriva concitadinei Corona Brașov, scor 35-21 (15-9).
Fetele antrenate de Simona Gogîrlă au avut o evoluție excelentă, conducând atât pe tabelă cât și în maniera de joc, din primul până în ultimul minut.
Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Alicia Gogîrlă, cu 15 goluri, urmată de Oana Borș (7), Rebeca Necula (6), Medena Păcurariu (4) și Georgiana Olaru (3).
A fost un joc în care ne-au ieșit multe din ceea ce ne-am propus. Bineînțeles, mereu sunt lucruri care ar mai trebui îmbunătățite, mereu e loc de o creștere în joc, mai ales vorbind despre junioare. Felicit fetele pentru evoluția, ambiția, atitudinea din joc și bineînțeles pentru rezultat, dar mai avem mult de muncă. A fost, până la urmă, un simplu meci de campionat, e abia începutul sezonului, iar cel mai important aspect este ca ele să rămnă «în priză», pe parcursul fiecărui joc”, a spus antrenoarea Simona Gogîrlă.
Cealaltă formație a ACS Transilvania, pregătită de fosta mare handbalistă, cea de junioare I, a câștigat jocul din etapa a treia, contra echipei CSO Plopeni, cu 37-30 (15-13). Nu în ultimul rând, echipa de juniori III, antrenată de Titus Donosa, s-a impus, în fața celor de la Sporting Ghimbav, 39-30 (20-13), în runda a treia a seriei F.
După trei etape din sezonul 2018-2019, cele trei echipe de handbal ale Clubului Sportiv Transilvania care participă în Campionatul Național au victorii pe linie și se află pe primul loc în seriile din care fac parte.

Lot junioare I și II: Oana Muntean, Cristina Marin, Ramona Olar, Carla Gnadt, Ana Dulgheriu, Stefania Mărginean, Cristina Pînzaru, Andreea Bujor, Evelyn Kicsi, Bianca Lupașcu, Elena Jimbu, Lorena Necula, Georgiana Olaru, Medena Păcurariu, Andreea Căldare, Sorina Vieru, Andreea Buțura, Maria Badea, Alice Gogîrlă, Rebeca Necula, Nicoleta Petre, Florina Buruiana, Diana Petrea, Timeea Hadnagy, Oana Borș, Daria Dragomirescu, Alexandra Ciobotariu, Lenuța Rusu, Mara Savin, Dziadyk Ioana.
Lot juniori III: Rusu Călin, Vieru Denis, Păduraru Robert, Istrate Andrei, Manea Raul, Alex Danciu, György Márton, Constantinescu Cezar, Băltărețu Radu, Țăposu Victor, Donosa Victor, Spătarelu Andrei, Ciorobea Daniel, Odobeșteanu Silviu.

D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.