Deratizare pe domeniul public si privat din Brasov

Deratizare pe domeniul public si privat din Brasov

0 62

In contextul limitarii posibilitatilor de raspandire a epidemiilor si epizootiilor si distrugerii rozatoarelor daunatoare, generatoare de disconfort, Primaria Municipiului Brasov, va efectua in perioada 31.03.2008-5.04.2008, prima etapa de deratizare a domeniului public si privat al municipiului Brasov si a unitatilor de invatamant finantate de la bugetul local, in conformitate cu prevederile O.M.S. nr. 536/1997; Legea Sanatatii nr. 98/1994 cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 215/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile H.C.L. nr. 627/2007- «Regulamentul de organizare si functionare a serviciilor publice de salubrizare in municipiul Brasov».

Obligatiile cetatenilor
Cetatenii cu gospodarii individuale, agentii economici, institutiile publice si asociatiile de proprietari (locatari), au obligatia de a efectua deratizarea pe suprafetele care le detin, concomitent cu actiunile desfasurate pe domeniul public si privat, numai cu un operator licentiat de autoritatea de reglementare competenta pe baza unui contract incheiat intre acesta si autoritatea administratiei publice locale.
Neexecutarea acestei activitati de catre persoanele fizice sau juridice, atrage dupa sine sanctionarea acestora cu amenzi contraventionale cuprinse intre 500 – 1000 lei pentru persoane fizice si 1.000 –2.000 lei pentru persoane juridice.

Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.