Deranjate in timpul serviciului

Deranjate in timpul serviciului

0 61

Zilele trecute, patru tinere, pe numele lor Mirabela Carmen C. (19 ani) si Simona T. (16 ani) din Apaþa, Mariana F. (19 ani) din Dumbravita si Terezia K. (19 ani) din Cluj-Napoca iesisera la schimbul I, la “produs”.
“Atelierul” se afla in faþa unui restaurant de pe B-dul Grivitei, la carciuma lumea este mai cu dare de mana, asa ca aici cele patru acostau diversi barbati propunandu-le partide de amor contra cost, o relatie normala intr-o societate de consum in care nimic nu se obtine pe gratis.
Numai ca un echipaj al Gruparii Mobile de Jandarmi aflat in timpul unei patrulari prin zona si imbracat in toale de lup moralist s-a bagat e fir si le-a stricat treaba celor patreu Venere, aplicandu-le amenzi de cate 500 de lei la fiecare si trimitandu-le oriunde in alta parte, numai in sectorul acela nu.
Este normal ca tipele si-au mutat ”cortul” si au marit tariful ca sa-si scoata parleala, cu toate ca nu le cred platindu-si amenzile.
In context si.dupa cum precizeaza reprezentantii Jandarmeriei, asemenea actiuni de control vor continua, cu scopul reducerii fenomenului prostitutiei, in cauza fiind vizati si clientii care apeleaza la serviciile damelor de companie.
Ei bine, partea asta a doua, cea cu clientii, chiar ca nu o inteleg! Cui ce-i pasa in ce dulapior imi adapostesc eu stremeleagul?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.