Deputatul userist brașovean Tudor Benga îl vrea pierdut pe Cîțu și recuperat...

Deputatul userist brașovean Tudor Benga îl vrea pierdut pe Cîțu și recuperat pe el și useriștii lui

0 31
????????????????????????????????????

Astăzi USR încetează să mai reprezinte o forță politică importantă în România când guvernul Cioloș va pica în Parlament cu un mare fleoșc! Un nou USL renaște, din PNL și PSD, tacit deocamdată, singurele partide care mai pot face ceva pentru România în situația catastrofală în care ne găsim.
Brașoveanul înșurubat în deputăție la întoarcerea în țară de pe coclaurile străinătății azvârle filipice în direcția guvernului, omițând convenabil contribuția USR la dezastrul din Sănătate, prin catastrofele Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. Primul cu spitalele în flăcări, iar a doua cu nepregătirea României pentru valul patru și blocarea importului gratuit de medicamente și tratamente anticovidice pe bani europeni. Doi inși care n-au dat încă socoteală în fața procurorilor pentru morții decare răspund. Ce-l doare pe Benga este că nu scăpăm deocamdată de Cîțu, în schimb astăzi scăpăm de ei, de useriștii ticăloșiți, care aproape ne-au adus extincția biologică prin incompetența și hoția lor.

Aflat la ceasul construcțiilor stilistice tardive și irelevante Benga vrea USR înapoi la troaca guvernării
,,Un parlament incapabil să privească dincolo de propriile-i joculețe ridicole, și un președinte în sfârșit lovit în moalele capului de propria-i suficiență și orbire, de astăzi sper ca în sfârșit să începem să ne trezim.
Nu sunt încă 100% convins dar încep să sper că începem să pricepem. Majoritatea, dacă nu toți, și fiecare în parte, despre dimensiunea hăului în care ne-am azvârlit(sic! ne-ați azvârlit este grammatical corect n.n.) ca bezmeticii. Ori ne vaccinam, ori crăpăm. Ori scăpăm de Cîțu, ori se va duce toată țara dracului pentru un om. Ori luăm măsuri reale de limitare a dezastrului pandemic în al treisprezecelea ceas, ori nu prea vom mai rămâne cu mare lucru de salvat. Ori scoatem cu totul capul din nisip acum, ori peste două săptămâni va fi prea târziu. Și epidemiologic, și politic, și economic, oricum am zice-o, dar mai ales uman, mai presus de orice”, a postat Tudor Benga apocaliptic în norișorul său de facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.