Deputatul Tudor Benga pune în mișcare planul candidaturii sale la președenția Consliului...

Deputatul Tudor Benga pune în mișcare planul candidaturii sale la președenția Consliului Județean Brașov în 2024

Reprezentantul brașovean al USR din Camera Deputaților, Tudor Benga, extrapolează războiul rece dintre PNL și USR-Plus la Brașov, unde-l acuză pe șeful CJ, Adrian Veștea, de eludare a procedurilor speciale de decizie în privința turnului de control al aeroportului, pe care și l-ar dori traditional, încorporat în clădirea aeroportului și culmea, nu progresist, adică virtual, cum și-l dorește Veștea. Mai mult, deputatul userist acuză inexistența unei decizii a Romatsa în privința turnului virtual, care nu ar fi soluția utilizată cel mai des de către proiectanții de aeroporturi, și contestă competența legală a firmei de consultanță tehnică aleasă de Consiliul Județean. 

Benga îl acuză pe Veștea de interese electorale în gestionarea proiectului Aeroportul Brașov
,,Așa că, repet, apelul meu ca absolut toată comunicarea CJ Brașov cu Romatsa, Eurocontrol și operatorii aerieni să fie făcută publică.
Au fost prea multe jonglerii și artificii procedurale în acest proiect ca să mai acceptăm lipsa de transparență din managementul acestui proiect. Aeroportul Brașov este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură ale județului, din păcate este deja mult întârziat față de termenele asumate, iar până în ziua de azi nu avem o orizont de timp asumat pentru finalizarea lui.
Conducerea C.J. trebuie să înceapă să dea niște răspunsuri clare despre aeroport, nu să tot imbrobodească publicul după cum îi cere interesul politic și electoral al șefului,, postează deputatul userist pe facebook.

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. Important este ca dl.Benga sa taxeze in continuare in mod consecvent toate aceste actiuni secretomane ,invaluite in mister,jumatati de adevaruri,prezentarea numai a ceea ce este convenabil si intr-o maniera care sa creeze impresia ca acolo e o insiruire continua de succese rasunatoare !

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.