Deputatul Tita inca o gaura in PSD Brasov!

Deputatul Tita inca o gaura in PSD Brasov!

0 47

Batalia pentru voturile necesare sustinerii viitorului guvern se duce fara manusi, fara scrupul. Doi deputati social-democrati – Razvan Turea si Gabriel Tita Nicolaescu – au anuntat, luni, ca au trecut la grupul independentilor. “Mutarea” celor doi expesedei are loc intr-un moment de negocieri intense pentru constituirea unei majoritati parlamentare.
Despre Razvan Turea (40 ani), nu vom spune prea multe. Un deputat de Prahova care alaturi de vecinul brasovean Tita Gabriel au dat-o la intors, parasind barca PSD pentru o “portocala”.
Gabriel Tita (35 ani), a fost exclus din PSD la mai putin de un an de la alegeri. Motivul: absenta de la sedinta Parlamentului in care a fost votata Motiunea de cenzura prin care a cazut Guvernul Boc.
Seful PSD Brasov, Nita Constantin, fara sa recunoasca slaba selectie si pregatire a candidatilor propusi pentru Parlament, a declarat cu ceva timp in urma ca nu fost multumit de activitatea din Parlament a lui Gabriel Tita, ex ministrul de la IMM-uri a spus ca tanarul deputat „a avut activitate zero”.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.