Deputatul Gabriel Andronache s-a intors in PNL!

Deputatul Gabriel Andronache s-a intors in PNL!

0 79
Exclus din partid in 2008, dupa ce a trecut de partea primarului George Scripcaru in batalia pe care acesta a dus-o cu presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, Andronache a decis sa revina in randurile liberalilor. „In prezent acest conflict nu mai exista, – scrie Andronache pe site-ul andronachegabriel.ro – cei doi lideri colaboreaza, prin urmare motivul care a stat la baza excluderii mele a disparut. De aceea consider CA A VENIT TIMPUL SA MA INTORC ACASA.
Le mulțumesc colegilor din PDL pentru experiența utila pe care am acumulat-o in Partidul Democrat Liberal, in special in materie de organizare electorala cat și in domeniul activitații parlamentare.
Precizez ca am demisionat din Partidul Democrat Liberal și din Grupul Parlamentar PDL.
Am redevenit, prin reinscriere, membru al Partidului NaÈ›ional Liberal urmand sa activez in Grupul Parlamentar al PNL. Am inregistrat ieri o comunicare in acest sens adresata Biroului Permanent al Camerei DeputaÈ›ilor pentru a fi prezentata in faÈ›a plenului Camerei”. Gabriel Andronache a fost chiar presedintele judetean al Tineretului National Liberal, dupa care a ajuns viceprimar al Brasovului, iar ulterior, deputat in Parlamentul Romaniei.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.