Deputatul brasovean Ion Dinita printre bogatii parlamentului

Deputatul brasovean Ion Dinita printre bogatii parlamentului

0 110
Stirile PRO Tv au introdus printre cei mai bogati deputati din mamutul Parlament editia 2012- 2013- (?) si un brasovean. Deschiderea este data de un comentariu ce precede prezentarea lui Becali „cel mai avut parlamentar”.
„Poate ca banii nu aduc fericirea, dar o intretin. Pot depune marturie si multi dintre noii parlamentari, care n-au grija zilei de maine. Au zeci de milioane de euro in conturi si o gramada de case in tara ori in strainatate”.
Brasoveanul „onorat” de catre cei care au lansat si cultivat generatia PRO… este USL-istul Ion Dinita (liderul PC BraÅŸov), ales in Colegiul 7 Brasov.
„Moda parlamentarului cu multe case este dusa mai departe si de conservatorul Ion Dinita. Deputat de Brasov, el detine 15 case in Bucuresti, la munte si la mare, dar si una in Marea Britanie. Si are pe numele sau 39 de terenuri in Romania, dar si unul in Marea Britanie. La toate acestea, se adauga obiecte de arta, ceasuri si bijuterii de aproximativ 90 de mii de euro, si doua masini”, se arata in comentariul celor de la PRO Tv.
Se pot face multe comentarii pe seama acestei evolutii materiale de invidiat, retinem acum doar faptul ca acesta nu a detinut niciodata o functie publica (eligibila sau numire), acumularile fiind rodul implicarii in zona privata (constructiii) de aproape doua decenii.
Un alt nume cunoscut brasovenilor, mentionat de PRO Tv la capitolul avere, este Mihai Sturzu – sau Mihai de la HI-Q. „ (…) Mihai Sturzu are doua apartamente – unul in Bucuresti si celalalt in Brasov – si 14 mii de metri patrati de faneata sub Tampa si alte doua terenuri in Giurgiu. Are de rambursat un credit de 100 de mii de franci elvetieni”. MIHAI STURZU detinea inainte de alegeri functia de  purtator de cuvant al tinerilor din PSD pe probleme de tineret.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.