Deputatul Andrei Sava, Cel din bulibaseala pedelista

Deputatul Andrei Sava,
Cel din bulibaseala pedelista

0 201

Deputatul PDL Andrei Sava sustine ca a fost agresat intr-un magazin din Iasi. In urma incidentului, deputatul a depus plangere la Politie.
Andrei Sava sustine ca a fost agresat (lovit cu pumnul in fata) intr-un magazin din Iasi, miercuri dimineata, de doua persoane (de 22 si 27 de ani) pe care le cunostea. Nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Am crezut pentru o secunda ca moldovenii (inundati) au ajuns la disperare. Si atunci cand omul nu prea mai are nimic de pierdut e in stare de orice. Numai ca nu acest gen de oameni l-au atacat pe Andrei Sava.
In ianuarie 2010 Academia Catavencu a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva a peste 500 de demnitari care si-au completat in fals declaratia de avere. Printre ei si tanarul deputat, Andrei Sava care desi este actionarul unei singure firme, a declarat „dividende“ primite de la 5 firme, in valoare de 1,16 milioane ron(aprox. 250.000 de euro). Vedeti dvs cati bani vechi insemna.
Faptul ca este actionarul unei singure firme este confirmat de Registrul Comertului si de propria declaratie de interese, in care a scris ca detine actiuni numai la Advert Marketing SRL. Si-atunci de unde ? Dar mai ales ce afaceri spectaculoase poti sa faci ca la varsta asta (29 de ani) sa poti declara asemenea dividende (cand ai facut si scoli interne si mastere si calificari in America sau Japonia). Apoi am aflat ca e manelist ? Adica cantece de petrecere, de-alea gen “…pe Basescu l-om vota/ Cu toata familia!/ Sa ajunga presedinte/ Ca Basescu nu ne minte…”
Deschizandu-i siteul ajungi sa intelegi cam cum sta treaba din scurta sa autobiografie.

Pe cand un dialog televizat Basescu si manelisti
Cum o fi oare cand s-or trezi astia si vor manifesta nemultumirea? Ca inca par a fi doar nedumiriti.
Cum minciuna lui Basescu se dovedeste tot mai frecvent ca are picioare scurte, putem auzi si ca intr-o zi a fost atins, asa in treacat, de vreun pumn. Ca in cazul pustiului de la Ploiesti din Campania electorala anterioara.
Cum am vazut, e greu cu explicatiile presedintelui la niste oameni simpli (sinistratii). Ne gandim cum va explica domnia sa, celuilalt electorat, cel care, inca mai canta “Basescu nu ne minte!”. Unor interlocutori care “nu le au cu limba romana”, cu logica, dar stau bine in cluburile de fitosi! Oare vor intelege ceva din talcul basescian, adanc si personal al masurilor anticriza?
“Catavencu” are dreptate cand scrie c-a devenit deja banal si nu mai impresioneaza nici o pitipoanca doar naveta intre “pat si club”. Asa ca toti pustii de bani gata, mai bine se fac politicieni. Astfel, din Bamboo pana-n Parlament nu a mai fost decat un pas pentru tanarul deputat Andrei Sava, avand-o ca model pe Eba. Si tot asa, pana la prima proba de inteligenta in calitate de deputat nu a mai fost decat o declaratie de avere.
Pe Basescu il leaga de ei ultimul mandat de presedinte. Pe noi de ei ne separa totul.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.