Depresiune prin prea dese imagini erotice

Depresiune prin prea dese imagini erotice

0 138

Navigarea repetata si indelungata pe internet printre pagini erotice duce la depresiune. Aceasta este concluzia unor studii efectuate de specialisti de la University of Technology din Melburn, care au constatat o alarmant de „inalta” rata a depresiilor, senzatiilor de teama si stresului la navigatorii pe paginile erotice ale internetului.
Peste 27% dintre cei 1.300 de subiecti au fost catalogati, pe o scala standard, ca fiind, de la moderat la inalt, depresivi. 30% sufereau de stari de spaima, iar 35% se aflau in stare de stres, de la usor la maxim.
Navigatorii pe pagini sex, fetisuri si schimb de parteneri sunt, in general, de sex masculin si de formatie instruita, intre 18 si 80 de ani, dar varsta minima are tendinte de scadere. Cei mai multi dintre ei isi petrec, in medie, de la 12 ore in sus, pe saptamana, in fata calculatorului, pe paginile amintite mai sus. Ei au la dispozitie, printre altele, Cyber-sexul per internet, incarca video, fac schimburi de imagini cu alti navigatori sau scriu E-mailuri erotice.
Si cand te gandesti ca toti acesti tantalai – am incercat sa ma exprim elegant – freaca tzambalul pe scaunul de la calculator, in loc sa admire frumosul in plimbari prin parcuri sau chiar pe strazi, caci mi se pare mai placuta realitatea decat virtualul!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.