Demonstratie aviatica Aero Grand Prix

Demonstratie aviatica Aero Grand Prix

0 53

?


Asa cum a fost programata o mare demonstratia aviatica Aero Grand Prix va avea loc in premiera nationala la nord de Constanta in acest sfarsit de saptamana.


Avem de-a face cu un show-ului aviatic, la la mare, primul de ecst fel in Romania, care se va desfasura in trei pasi. Doua etape demonstrative in acest an si un concurs anul viitor. Primele antrenamente, oficiale, ale pilotilor s-au desfasurat in spatiul aerian de langa Constanta, desupra plajelor de la Mamaia.


Prima proba consta in evolutia tuturor avioanelor pe un circuit-disciplina care poate fi considerat ca fiind Formula 1 aviatica, iar cea de-a doua disciplina este „dog fight”, in cadrul careia avioanele se lupta doua cate doua. Avioanele sunt dotate cu sisteme de tintire si aparate de receptie a semnalului, care declanseaza un generator de fum in momentul in care aparatul de zbor a fost luat in vizor, iar lupta simulata se incheie in momentul in care unul dintre piloti a fost lovit de trei ori de avionul inamic. Atat sambata, cat si duminica vor fi programate doua curse aviatice, la ora 15:00 si la ora 17:00, iar intre cele doua sunt programate acele „dog fight”, la 16:30.


Vizionare placuta!


?


Iza M.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.