Democratii brasoveni ar putea colabora cu PSD

Democratii brasoveni ar putea colabora cu PSD

0 191


Potrivit afirmatiilor deputatului Ion Gontea, PD Brasov ar putea colabora cu PSD. Conditia pentru materializarea acestei colaborari ar fi ruperea relatiilor de prietenie intre reprezentantii locali ai PSD si Presedintele Consiliului Judetean Brasov, liberalul Aristotel Cancescu. Democratii cer ca PSD sa-I retraga sprijinul lui Cancescu si sa nu mai voteze in Consiliul Judetean initiativele acestuia si ale PNL. “Vrem sa-l protejam pe Cancescu sa nu mai faca ilegalitati”, a afirmat Gontea.


Pretentiile PD sunt insa prea mari in raport de prietenia ce-i leaga de multa vreme pe actualii lideri ai PSD si PNL, astfel incat social-democratii brasoveni resping din start ruperea relatiilor. purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa? a sugerat democratilor ca pot da dispozitii si pune conditii partidelor subordonate, nu PSD-ului, declarand ca nu poate fi vorba de a accepta pretentiile PD.


Probabil ca democratii s-au asteptat la asta, ei doar au aruncat o minge pentru ca mai apoi sa spuna “noi v-am oferit sprijinul nostru”. Altfel, “mai degraba si-ar intoarce Dunarea cursul inapoi”, decat s-o rupa pesedistii cu Aristotel Cancescu.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.