Democratii acuza discriminarea primariilor PD la impartirea fondurilor

Democratii acuza discriminarea primariilor PD la impartirea fondurilor

0 56

Democratii brasoveni reclama faptul ca localitatile cu primarii PD vor fi discriminate in atribuirea fondurilor guvernamentale pentru reabilitarea unor drumuri judetene. Democratii sustin ca suma de 16 milioane de lei, atribuita de Guvern administratiei judetene, va fi disribuita pe criterii politice


Deputatul PD Dumitru Puchianu sutine ca la Brasov s-a constituit „o cardasie PNL-PSD-UDMR, pentru ca liderii locali ai acestor partide, respectiv liberalul Aristotel Cancescu, social-democratul Constantin Nita si udemeristul Attila Kovacs vor sa imparta fondurile doar pentru proprii lor primari si sa-i excluda pe cei democrati”.


Liderul PNL Brasov, Aristotel Cancescu, nu a dorit sa faca nici un comentariu asupra acestor acuze, precizand ca „m-am saturat de atacuri”.


Presedintele PSD Brasov, deputatul Constantin Nita, a declarat vehement: „Este vorba despre o nerusinare crasa, fiindca democratii au fost intr-o cardasie. Atunci cand acestia s-au aflat la putere au facut legea, iar primarii social-democrati, desi erau in numar de 1.700 la nivel national, primeau 30% din alocarile bugetare, iar restul de 70% au fost impartite intre mult mai putini primari. Cred ca ar trebui ca democratii sa mai ia lectii de comportament politic”.


Presedintele UDMR Brasov, deputatul Attila Kovacs, a reamintit ca a facut numeroase demersuri pentru a aduce fonduri pentru infrastructura judetului, amenintand ca isi va retrage sprijinul pentru invstitiile pe care le/a promovat, in cazul in care deputatul Puchianu va continua pe aceaste idei.


?


Marius Ola

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.