Demisie sau demitere la Garda Financiara Brasov?

Demisie sau demitere la Garda Financiara Brasov?

0 157

Pasarele gurese zburand pe deasupra Garzii Financiare Brasov si niste porumbei din Piata Sfatului, pe care i-am omenit cu o bucata de paine faramitata si care isi au cuibul pe la filiala PSD, sustin ca directorul coordonator al institutiei mai sus numite, Lucian Voinescu, nu a mai asteptat sa i se comunice de la Bucuresti ca a fost eliberat din functie si si-a depus demisia.
Aceleasi surse spun ca in prezent este asteptata revenirea pe postul de sef al Garzii Financiare Brasov a lui Vasile Bilinschi.
Contactat telefonic, Voinescu a evitat sa dea un raspuns clar sau sa faca oricare alt comentariu legat de acest subiect, rezumandu-se la a declara ca este in concediu medical, internat in spital in vederea efectuarii unei interventii chirurgicale pentru hernie.
Este drept, sunt bune si spitalele la ceva, la fel si bolile. Omul, de cand se naste, incepe sa lupte cu bolile, iar cand ajunge mare si simte oarece junghiuri care sa nu-l deranjeze prea tare, e bine sa le tina rezerva pentru cazuri cum este cel de sus.
Cu ani in urma, fiind si eu inghesuit cu datul afara, am chemat Salvarea si am povestit ca am mancat ciuperci culese din padure. M-au tinut in spital aproape doua saptamani, pana a trecut necazul la serviciu, in acest timp eu avand grija de sanatatea chiuvetei din salon, dandu-i sa inghita pastilele prescrise de medici mie. Iar cine mai are necazuri, sa vina la mine, mai stiu cateva asemenea boli.
Dar, la modul serios, este o porcarie ce joc idiot fac, in teritoriu, pedelistii ramasi la guvernare ca popandaii dupa incendiu. Aceste frecvente schimbari in stil dezbraca-te ca vreau sa te f.., imbraca-te ca nu mai vreau, numai bine nu fac bunei activitati a institutiilor din teritoriu.
Si guvernantii mai au pretentii sa mearga treaba in tara!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.