Demisia Guvernului si greva generala pe caile ferate!

Demisia Guvernului si greva generala pe caile ferate!

0 553

Asta au scandat peste 100 de ceferisti care au protestat joi dupa amiaza in fata Prefecturii. Feroviarii sunt nemultumiti de salariile pe care le primesc dar si de conditiile de munca in care sunt nevoiti sa lucreze.

Asta au scandat peste 100 de ceferisti care au protestat joi dupa amiaza in fata Prefecturii. Feroviarii sunt nemultumiti de salariile pe care le primesc dar si de conditiile de munca in care sunt nevoiti sa lucreze. Oamenilor si-au varsat frustrarile si asupra propriilor lideri de sindicat, pe care ii acuza ca nu au facut nimic pentru a-i ajuta in ultimii ani.
Zeci de feroviari s-au strans joi dupa amiaza in fata Prefecturii pentru a-si striga nemultumirile. Ceferistii au cerut salarii mai mari, cu macar 10% si au acuzat Guvernul de incalcarea Constitutiei Romaniei si a dreptului international al muncii. greva cfr1
Motivul este inexistenta contractelor colective de munca si faptul ca nu se mai permite negocierea dintre salariati si angajatori, spune Ioan Buzatu, presedinte U.S.L.M.C.I.
Oamenii sunt atat de suparati incat si-au varsat nemultumirile pe proprii sindicalisti, pe care-i acuza ca au stat cu mainile in san in ultimii ani.
Liderii sindicali au fost primiti de prefectul Brasovului, caruia i-au inaintat o scrisoare deschisa pe care acesta s-o inainteze guvernului. Daca nici de aceasta data revendicarile lor nu vor fi ascultate, angajatii CFR ameninta cu greva generala.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.