Demis si parasit

Demis si parasit

0 463Premierul Calin Popescu Tariceanu a facut o mutare interesanta: l-a demis pe Flutur cu foarte putin inainte de a pleca in Franta, pentru o interventie chirurgicala la piciorul stang, afectat ca urmare a unui accident de motocicleta.


Presedintele Basescu, luat cam prin surprindere, ?a declarat ca va da curs propunerii lui Tariceanu, dar s-a aratat nemultumit de faptul ca nu a fost lansata o propunere pentru un nou ministru.


Oricum, demiterea, scurta, seaca si rapida, i-a lasat oarecum in deruta pe liberalii platformisti, intrucat nici discutii nu au cu cine sa poarte pe aceasta tema, pionul principal, Presedintele PNL si seful executivului, de competenta caruia este demiterea, nemaiputand fi abordat pentru o eventuala discutie sau revenire asupra deciziei. La momentul dezmeticirii, Tariceanu se va afla la Paris, intr-un salon de spital unde va suferi o interventie laparoscopica la genunchi.


Nici altcineva nu se poate suci in locul sau, intrucat, fiind vorba de o interventie laparoscopica, premierul a considerat nu exista probleme legate de capacitatea de a-si exercita atributiile de sef al executivului, motiv pentru care nu exista o delegare de competente.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.