Demi Moore va filma in Romania

Demi Moore va filma in Romania

0 68

Lista lunga de staruri de peste hotar care au filmat in tara noastra se va imbogatii cu inca un nume de marca. Celebra actrita, Demi Moore va filma in Romania, actrita facand parte din distributia filmului Bunraku, care se toarna in aceasta perioada la studiourile Mediapro Pictures, productie in care rolul principal este detinut de unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Josh Hartnett.
Cei doi protagonisti ai filmului Bunraku sunt in vga in acesta perioada la Hollywood. Celebru pentru rolurile sale din Pearl Harbor, Lucky Number Slevin, Sin City si bun prieten cu Ben Affleck, Josh Hartnett a anuntat ca va filma in Romania inca de la inceputul lunii februarie. Despre Demi Moore, producatorii au tinut ca aparitia unei vedete de calibru international sa fie tinuta secreta, din motive de securitate.
Despre film nu se cunosc prea multe lucruri. Josh Hartnett va interpreta rolul unui tigan, numit „The Drifter”, care traieste intr-o lume ireala, despre personajul pe care celebra Demi Moore il va juca, informatiile sunt sarace in detalii.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.