Delta Nature Resort – un complex ecologic de 5 stele

Delta Nature Resort – un complex ecologic de 5 stele

0 62

Complexul ecologic de cinci stele Delta Nature Resort s-a impus din 2005 ca o excelenta destinatie turistica, reusind de la an la an sa atraga din ce in ce mai multi oaspeti, oferindu-le acestora servicii de cea mai buna calitate.
Aflat chiar la limita Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, resortul beneficiaza de o excelenta priveliste, in fata deschizandu-se complexul de lacuri Somova-Parches. Complexul a fost construit chiar la granita Rezervatiei, pentru a evita impactul asupra mediului.
Este o baza turistica pentru clienti de cinci stele, interesati sa vina si sa viziteze Delta timp de opt ore, in soare si vant, dar care sa aiba tot confortul la intoarcerea in baza. Beneficiind de 30 de vile, sala de conferinte, sala de sport, piscina si terenuri de tenis, complexul poate insemna optiunea ideala pentru o vacanta in Delta.
Baza se adreseaza in special turistilor care prefera serviciile de lux, intr-o atmosfera de respect pentru natura si care apreciaza unicitatea si valoarea inestimabila a Deltei Dunarii.
Pe langa serviciile oferite in interiorul complexului, administratorii bazei le propun turistilor si excursii in Rezervatie.
Dupa cum se stie, in Delta Dunarii exista nu mai putin de 19 trasee pentru turisti. Potrivit legilor, aceste trasee ar fi trebuit inlocuite la anumite intervale, pentru a da naturii posibilitatea sa se refaca in urma impactului generat de turisti (combustibil, gunoaie, zgomot).
“Respectul pentru natura, pentru biodiversitate, pentru traditii este unul dintre cele mai importante principii cu care am pornit la drum. Turistii nostri se pot bucura de bogatiile si frumusetile Deltei, dar in acelasi timp si de produsele traditionale ale localnicilor din zona – de la care ne aprovizionam si noi, ocazional, pentru complex – si de viata monahala din aceasta parte a tarii”, a spus administratorul Delta Nature Resort, Virgil Munteanu.
In toamna anului trecut, revista Vogue a declarat Delta Dunarii destinatia anului 2006 si a recomandat cititorilor sai sa viziteze mai ales mini-statiunea turistica de la Somova.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.