Deloitte Romania incheie un contract de milioane de euro la Brasov

Deloitte Romania incheie un contract de milioane de euro la Brasov

0 156

La Brasov inca se fac investitii uriase in imobiliare. INR Management Real Estate, dezvoltatorul proiectului Silver Mountain din zona Poiana Brasov, a fost asistat financiar, fiscal si juridiciar de firma Deloitte Romania in vederea obtinerii unui credit de 75 milioane de euro de la BCR. Suma reprezinta doar jumatate din suma care va fi investita in total in proiectul Silver Mountain.
Banii vor fi folositi pentru finalizarea a patru blocuri de locuinte care vor putea fi utilizate atat ca locuinte permanente, cat si ca locuinte de vacanta. „Speram sa finalizam constructia pana la finalul anului viitor”, a afirmat in presa brasoveana Anca Rusu, director operational in cadrul INR Management Real Estate.
„Incheierea unui contract de o asemenea valoare, intr-una dintre industriile care au fost cel mai puternic afectate de criza economica, transmite un mesaj pozitiv pietei in ansamblu.
A fost un proiect intens pentru toate partile implicate, intr-un moment in care conditiile dificile de piata justificau atitudinea prudenta din partea bancilor”, a declarat in presa cetrala George Mucibabici, presedinte al Deloitte Romania.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.