Delegaţia României pentru Eurovision 2019

Delegaţia României pentru Eurovision 2019

0 155

Delegaţia României pentru Eurovision 2019 va fi formată din 11 persoane, dintre care 6 vor fi artiştii care vor urca pe scena de la Tel Aviv – conform declaratiei şefei delegaţiei, Smaranda Vornicu-Shalit.
La Eurovision 2019, România va fi reprezentată de Ester Peony, care va cânta piesa ‘On a Sunday’, compusă împreună cu Alexandru Şerbu.
Este pentru prima dată când echipa ţării noastre beneficiază de un buget substanțial, 100.000 de euro. Cea mai mare parte a acestei sume va fi alocată fondurilor speciale – a explicat regizorul Petre Năstase, care a menţionat că, de data aceasta, show-ul a fost gândit de echipa românească.
Petre Năstase:
Este prima oară când cei din echipa producătoare a Eurovisionlui ne lasă să venim cu un concept grafic și conținut grafic făcut de noi, o poveste frumoasă. Am și primit reacții după ce au primit grafica și ne-au felicitat, au spus că acest film de fundal al spectacolului contribuie la valoarea spectacolului general. Este prima oară când Televiziunea Română investește serios în efecte speciale de scenă, flăcări, fum, artificii.

atena-teognoste

Reprezntanta boastră va intra în concurs în cea de-a doua semifinală, din 16 mai, iar două zile mai târziu va avea loc Finala Eurovision 2019.

Eurovision 2019 este la cea de-a 64-a ediție a Concursului Muzical Eurovision. Aceasta va avea loc în Israel, în urma victoriei Israelului la ediția anterioară (din 2018), organizată în Lisabona, cu piesa „Toy”, interpretată de Netta.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.