Degustare de vin la Bistro de l’Arte

Degustare de vin la Bistro de l’Arte

0 233

Joi 18 ianuarie 2007 in Bistro de l’Arte de la ora 19:00 are loc un eveniment inedit si anume degustare de vin si mancare. Vinurile din podgoria Costa Catterina sunt oferite de compania Beluna Trade, mancarea este pregatita de Bistro de l’Arte.


Evenimentul este primul de acest fel organizat in Bistro de l’Arte si constituie inceputul unei serii de astfel de actiuni care vor fi organizate de-a lungul acestui an.


Vinurile sunt puse la dispozitie de compania Beluna Trade si provin din podgoria italiana Costa Catterina. Sortimentele prezentate vor fi: Spumante Brut, Barbera d’Alba, Nebbiolo d’Alba, Langhe Dolcetto, Arsivel Roero Arneis si Piemonte Moscato.

Vinul si mancarea potrivita
Fiecare sortiment de vin va fi insotit si de un peparat culinar, astfel incat veti avea ocazia sa va delectati cu: crema de ficat de pui, ragu de vita cu rosii si penne, porchetta, scalopine de vitel umplute cu capere si spanac cu rosii, clatite din ou umplute cu somon afumat, tiramisu cu capsuni, promovandu
-se astfel ideea consumului de vin alaturi de o mancare potrivita.


Costul de participare este de 22RON/persoana. Pretul include vinurile si preparatele prezentate mai sus. Pentru detalii si rezervari, sunati la 0722219980
Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.