Declaratiile oficialilor romani dupa tragerea la sorti a grupelor EURO 2008

Declaratiile oficialilor romani dupa tragerea la sorti a grupelor EURO 2008

0 101

Dupa tragerea la sorti a grupelor Campionatului European din Austria si Elvetia din 2008, oficialii romani s-au aratat putini dezamagiti de adversarele pe care le va intalni in Grupa C, selectionata Romaniei. Mircea Sandu, Victor Piturca si Ionut Lupescu dupa aflarea adversarilor din Grupa C a turneului final din Austria si Elvetia au afirmat urmatoarele:
Mircea Sandu: „Daca as fi jucator, as spune „Mai frumos de atat nu se putea”, dar din punct de vedere al administratorului „mai greu de atat nu se putea”. E o grupa extrem de frumoasa, iar Piturca spunea ca nu l-ar deranja Olanda. Sunt convins ca vom avea o sustinere deosebita din partea fanilor si cele 6000 de bilete se vor da.”

Victor Piturca: „Grupa e extrem de grea, cea mai grea de fapt. Am avut ghinionul sa cadem in aceasta grupa, insa astia ne sunt adversarii si pana la urma e o grupa frumoasa pentru ca vom avea o experienta placuta. Fotbalul e fotbal, echipa Romaniei a demonstrat contra unor adversari extrem de puternici ca poate sa invinga. Sper ca la acel moment echipa noastra sa fie in cea mai buna forma fizica si psihica. Din punctul meu de vedere nu exista echipe slabe la acest turneu final. Jucatorii trebuie sa fie motivati la orice joc si au demonstrat ca pot face asta. Am obtinut punctele cu Olanda extrem de greu, avantajul este ca o cunoastem foarte bine. Vor fi jocuri in care putem castiga, sa ne calificam, dar putem sa venim fara nici un punct.”

Ionut Lupescu: „Ne dorim de doi ani de zile sa facem parte din elita europeana si cred ca eu, daca eram jucator, imi doream aceasta grupa. Toata lumea spune ca nu avem nici o sansa, insa eu cred ca baietii daca se mobilizeaza foarte bine putem face surpriza pe care multi nu o cred. Daca iesim din aceasta grupa suntem campioni europeni”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.