Declaratiile catre A.J.O.F.M. Brasov pot fi trimise prin mail

Declaratiile catre A.J.O.F.M. Brasov pot fi trimise prin mail

0 252

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov da o mana de ajutor angajatorilor si le pune la dispozitie paginile web cu adresele: www.ajofm-bv.ro si www.anofm.ro . accesand aceste pagini, cei interesati vor gasi programul informatic referitor la „Declaratia lunara privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj”.


Astfel, angajatorii pot renunta la depunerea acestor declaratii pe suport de hartie si pot recurge la trimiterea lor prin mail.


?


Agentia anunta ca, potrivit art. 5 alin.2, din Ordinul 405/2004, pentru aprobarea Procedurii privind declararea lunara de catre angajatori a evidentei nominale a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj, angajatorii pot transmite aceasta declaratie prin e-mail la urmatoarea adresa: bv_web@ajofm.anofm.ro


?


De asemenea, se pot trimite personalului agentiei sugestii si intrebari pe adresele de e-mail: office@ajofm-bv.ro si bv_media@ajofm.anofm.ro


?


Angajatorii au obligatia de a depune pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei pentru care se datoreaza drepturile salariale si/sau veniturile de natura acestora, la agentia pentru ocuparea fortei de munca in a carei raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, declaratia lunara privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata la bugetul asigurarilor pentru somaj. Nedepunerea in termen a declaratiilor lunare constituie contraventie, conform art. 113 din Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare, si se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 2500 RON si 5000 RON.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.