Declaratie Udrea la Brasov: sunt liderul de care are astazi nevoie PDL!

Declaratie Udrea la Brasov: sunt liderul de care are astazi nevoie PDL!

0 90
Asta a declarat Elena Udrea la Brasov. Aflata in  campanie pentru presedintia formatiunii, Udrea si-a prezentat sambata proiectul pentru viitorul partid democrat-liberal, pe care il va pune in aplicare in cazul in care va fi aleasa presedinte in 23 martie. Fostul premier Emil Boc si-a afirmat si sub Tampa sprijinul neconditionat pentru candidatura Elenei Udrea.
Deputatul democrat-liberal Elena Udrea a ajuns la Brasov sambata dupa ce isi prezentase Motiunea si la Sibiu. PDL are nevoie de o noua energie, de o noua emulatie, de un om puternic, iar fostul ministru al Dezvoltarii crede ca are forta necesara sa conduca partidul democrat-liberal.
Proiectul pe care Udrea il propune pentru PDL se bazeaza pe aducerea, in prim-plan, a „generatiei 40“
Udrea a venit insotita de fostul premier Emil Boc, actualul primar al municipiului Cluj, care s-a declarat sustinator al colegei sale in cursa pentru presedintia PDL. Boc crede ca Udrea are sanse reale sa devina liderul partidului democrat liberal la alegerile din 23 martie. Referitor la declaratia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, cum ca ar trebui sa mai renunte la posete si pantofi, Elena Udrea le-a spus jurnalistilor din nou ca ar umbla si desculta numai sa readuca PDL inapoi la guvernare. Udrea a mai declarat ca nu va candida la presedintia tarii si ca ar fi o mare victorie ca o femeie sa ajunga liderul unui partid.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.